14.5.2015

Mission impossible: Munich edition



Halloja! Niin kun jo viime postauksessakin mainitsin, viime viikonloppuna sain vieraakseni kolme ihanaa ystävää Suomesta. Vietettiin pari päivää Münchenissä ja yksi päivä Regensburgissa. Naurettiin vatsalihakset kipeiksi, syötiin hyvin, käytiin parin kuukauden tapahtumat ja juorut läpi, pelleiltiin ja heitettiin meille ominaista todella huonoa läppää ja nautittiin elämästä. Kolmeen päivään mahtui monta sellaista hetkeä, kun hymy venyi korvasta korvaan, teki mieli sulkea silmät hetkeksi ja fiilistellä sitä puhdasta ystävien jälleennäkemisen aiheuttamaa riemua.
Meillä neljällä ei hommat mee aina ihan lapaan, mutta se ei haittaa. Meillä on hauskaa, vaikkei olis muuta, kun puiston penkki ja kolmen euron lämmin skumppa. <3


Viktualienmarkt.


Münchenin paras sushi.
Olin itsekin ensimmäistä kertaa Münchenissä ja jäi vähän sellainen olo, että uudelleen olisi päästävä. Kaupunki oli kaunis, mutta jollain tapaa yleinen fiilis jäi tuntumaan hieman koppavalta ja kolkolta, ja tahtoisinkin antaa Baijerin pääkaupungille vielä uuden mahdollisuuden. Regensburgissa nautittiin rennommasta tunnelmasta, auringosta, ruuasta ja viinistä terassilla Bischmarkplatzilla ja käytiin Maidult-kaljafestareiden avajaisissa. Maidult on siis Regensburgissa kaksi kertaa vuodessa järjestettävä, kuulemma hieman Oktoberfestiä muistuttava tapahtuma. Tunnelma oli aivan omaa luokkaansa ja suosittelenkin erittäin vahvasti jokaista testaamaan saksalaiset kaljafestarit, jos sellaisten aikaan sattuu täällä liikkumaan.

Näkymät maailmanpyörästä.


Olin tänään parin kaverin kanssa päiväreissulla Salzburgissa. Kuvia ja juttuja upeasta Salzburgista postailen myöhemmin, nyt on mentävä nukkumaan. Sain unta viime yönä vain kaksi tuntia ja olen tässä sinnitellyt hereillä katsoakseni Suomen pelin loppuun asti (älä huoli äiti, nuorena jaksaa ;)). Mutta kyllä, aivan oikein, musta on kuoriutunut kunnon lätkäfani täällä. En tiedä, mistä tämä yhtäkkinen innostus oikein kumpuaa, sillä vuosi sitten en olisi voinut kuvitellakaan vetäväni polviliukua pitkin huoneeni lattiaa pelkästään siksi, että olen vihdoin löytänyt Saksassa näkyvän live streamin Mertarannan selostuksilla. Valitettavasti tämä riemu jäi kuitenkin lyhyeksi... Nyt nukkumaan, bis später!
Ei lisättävää.  

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti